Ahmet Ferit Atasoy profil resmi
Ahmet Ferit Atasoy Prof. Dr. Harran Üniversitesi
Yayın 13 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 28
13 Yayın
9 Hakemlik
28 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

Harran Üniversitesi

Yayınlar

0

2799

0

1030

0

922

0

1024

0

1064

0

1583

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

0

1031

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2517

0

2517

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1445

0

1445

Yayınlar

1

0

2799

2

0

922

6

0

1064

2

0

899

4

0

1583

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

3

0

1031

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2517

8

0

2517

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1445

2

0

1445

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.