avatar
Banu Metin Dr. Öğr. Üyesi İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 18
6 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Mikrobiyoloji Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

584

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1077

0

1077

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1323

0

1323

0

2304

0

2012

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 608

0

608

Yayınlar

Antosiyanin Stabilite Artırma Metotları: Fenolik Kopigmentasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1097890
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1077

1

0

1077

Mycobiota of Konya mold-ripened (Kuflu) Tulum cheese and the diversity of Penicillium roqueforti isolates
Yazarlar: Meryem Seri, Banu Metin
DOI: 10.33988/auvfd.778788
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1323

3

0

1323

1

0

2304

1

0

2012

Türkiye'de Rize-Ardeşen Yaylalarının Golot Peyniri ile İlişkili Filamentli Funguslar
Yazarlar: Banu Metin
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715639
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 608

1

0

608

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.