Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Murat Emre Terzioğlu
Murat Emre Terzioğlu
Dr. Öğr. Üyesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
3
6
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-6370-0694
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Gıda Teknolojisi
Gıda Biyokimyası
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Süt Endüstrisinde Kullanılan Yeni Ambalajlama Yöntemleri
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
, İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1700
0
ATIF
1
FAVORİ
1700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
405
2
ATIF
1
FAVORİ
405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Alternatif protein kaynağı Spirulina platensis ile zenginleştirilen kefirin γ-aminobütirik asit (GABA), karnosin, anserin, 5-hidroksimetilfurfural (HMF) ve indirgen şeker içeriği
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ezgi Edebali
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1401399
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
227
0
FAVORİ
227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aspir Yağının Japon Bıldırcınlarında Büyüme Performansı, Et Kalitesi, Karkas Kompozisyonu ve Oksidatif Stres Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Aydın Daş
,
Besime Doğan Daş
,
Mehmet Avcı
,
Mücahit Kahraman
,
Gülşah Güngören
,
Faruk Bozkaya
,
Murat Emre Terzioğlu
,
Tuncay Tufan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1364245
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
224
0
FAVORİ
224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
405
1
FAVORİ
405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun Yoğurduna Farklı Oranlarda Ananas İlavesinin Antioksidan Aktivite, 5-Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriği ve ABT-2 Probiyotik Kültür Gelişimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Neslihan Yıldız Küçük
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199636
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisinde Kullanılan Yeni Ambalajlama Yöntemleri
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
, İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1700
1
FAVORİ
1700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
İHSAN Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1031
0
FAVORİ
1031
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Yayınlar
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
405
2
ATIF
1
FAVORİ
405
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koyun Yoğurduna Farklı Oranlarda Ananas İlavesinin Antioksidan Aktivite, 5-Hidroksimetilfurfural (HMF) İçeriği ve ABT-2 Probiyotik Kültür Gelişimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Neslihan Yıldız Küçük
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1199636
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
2
ATIF
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat