Osman Sağdıç profil resmi
Osman Sağdıç Prof. Dr. Yildiz Technical University
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 5
15 Yayın
1 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fonksiyonel gıdalar

Kurum

Yildiz Technical University

Popüler Yayınları

0

1

3099

Yayınlar

0

484

0

168

0

3723

0

989

0

629

Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Osman Sağdıç , Salih Karasu , Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1808

0

1808

0

5353

1

3099

Farklı Partikül Boyutlarındaki Enginar Lifi İlavesinin Köfte Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Ayşe Karadağ , Hülya Atasoy, Kübra Özkan, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.544132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1354

0

1354

Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar: Yüksel Bayram , Yasemin Torlak, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.589736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2781

0

2781

0

2077

0

5445

Yayınlar

Piyasada Satılan Ticari Propolis Örneklerinin Biyoaktif Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Osman Sağdıç , Salih Karasu , Hamza Goktas
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.734204
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1808

3

0

1808

Gıda Güvenliği Açısından COVID-19 Etmeni SARS-CoV-2’nin Değerlendirilmesi ve Korunma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.715223
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5353

12

0

5353

Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar: Yüksel Bayram , Yasemin Torlak, Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.589736
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2781

7

0

2781

2

0

2077

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.