Turgay Bucak profil resmi
Turgay Bucak DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 11
9 Yayın
6 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3665

2

1

3665

2

1

1626

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2842

5

1

2842

1

1

997

1

1

3498

Yayınlar

1

155

1

549

1

467

1

997

0

802

1

3498

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2842

1

2842

1

1626

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3665

1

3665

Yayınlar

1

1

997

1

1

3498

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2842

5

1

2842

2

1

1626

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3665

2

1

3665

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.