avatar
Yaşar Karaduman Yrd. Doç. Dr. Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 2
6 Yayın
6 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Hububat Teknolojisi

Kurum

Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

355

Ekmeklik Buğday Islah Programlarında Gluten Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Yaşar Karaduman , Arzu Akın, Emel Yılmaz, Seda Doğan , Savaş Belen
DOI: 10.46387/bjesr.903338
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 986

0

986

0

441

Yayınlar

1

0

441

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.