avatar
Abdulkerim Hatipoğlu Doç. Dr. Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 32
12 Yayın
5 Hakemlik
32 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

Mardin Artuklu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Yayınlar

0

2460

0

1437

0

1728

Diyarbakır'da geleneksel yöntemlerle üretilen örgü peynirlerinde aflatoksin M1 düzeylerinin elisa metodu ile belirlenmesi
Yazarlar: Omer Faruk Yesıl, Abdulkerim Hatıpoglu , Aydin Vural, Mehmet Emin Erkan, Abdunnasir Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 295

0

295

Yayınlar

7

0

2460

2

0

658

8

0

1451

1

0

1437

4

0

1728

2

0

655

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.